• A
  • A
  • A

Care Invest Nieuws

14 May 2013

Real beauty

Kent u de Dove Real Beauty Sketches?

 

Dove vroeg enkele vrouwen of ze zichzelf wouden beschrijven aan een tekenaar. Maar er was een moeilijkheid: de tekenaar kon de vrouwen niet zien. Vooraf hadden de vrouwen ook elk een man gesproken. Achteraf was het aan de man om diezelfde vrouw te beschrijven. Wat blijkt? De man zag de vrouw als mooier en jonger dan dat de vrouw zichzelf zag.

 

Het filmpje sprak WZC De Foyer zodanig aan, dat we onze eigen versie gemaakt hebben. We nodigden enkele koppels uit waarvan minstens een persoon ouder is dan 80. Eerst beschreef de vrouw zichzelf, daarna beschreef de man haar. Ook bij ons konden de vrouwen en de tekenaar elkaar niet zien. Het resultaat kan u in onderstaande filmpje bekijken. Het is een mooi en integer verhaal van liefde en genegenheid.

 

Inspireerde dit filmpje u? Deel het op Twitter of Facebook.

 

Dit filmpje kadert in een reeks van projecten die we rond onze slogan 'Trots op 80!' uitvoeren. Wij geloven dat het leven niet eindigt wanneer iemand 80 jaar of ouder is. Integendeel. WZC De Foyer spoort zijn bewoners juist extra aan om zoveel mogelijk op zelfstandige wijze te doen en om zelf autonoom beslissingen te blijven nemen.

 

Site by 9000 Studios