• A
  • A
  • A

Care Invest Nieuws

4 April 2014

Poolse delegatie enthousiast over WZC Weverbos

WZC Weverbos heeft gisteren bezoek gekregen van een Poolse delegatie in het kader van de CASA secondment. Naast Weverbos maakten zij gedurende vier dagen lang kennis met verschillende Vlaamse kennis- en zorginstellingen, met als doel een zicht te krijgen op innovatie binnen de zorgsector.

 

De Poolse delegatie bestond onder meer uit dhr. Leszek Sobieski, bestuurder van het gezondheidsdepartement van de Wielkopolska regio in Poznan, mevr. Iwona Rakowska, Vice-bestuurder van het gezondheidsdepartement, Mevr. Agata Krzeszowiak, lid van het provinciaal gezondheidsdepartement en dhr. Jakub Jędrzejewski, vice-president van het Company’s Hospitals Wielkopolska.

 

Wanneer zij daarna WZC Weverbos bezochten, waren zij verbaasd dat de toepassingen die hen in hun land als toekomst voorspeld worden, al in WZC Weverbos in gebruik zijn. “Het rusthuis van de toekomst zien we hier in werking”, vertelde een van de Poolse afgevaardigden, oprecht onder de indruk.

 

Na hun bezoek aan België zal de delegatie in Polen verslag uitbrengen van onze manier van werken en kijken hoe zij die bij hun ouderenzorg kunnen toepassen.

Site by 9000 Studios